David en Victoria Beckham komen mogelijk naar Netflix met een eigen docuserie

David en Victoria Beckham komen mogelijk naar Netflix met een eigen docuserie
30 oktober 2020 om 13:12

De gepensioneerde voetballer David Beckham en zijn vrouw, voormalig Spice Girl Victoria Beckham, zijn samen met hun kinderen mogelijk het onderwerp van een nieuwe Netflix-documentaireserie, zo melden Variety en Deadline. De streamingdienst heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd.

De nieuwe docu − die maar liefst 20,6 miljoen dollar kostte om te maken − zal ingaan op Beckhams reis naar het sterrendom. Aan de hand van persoonlijke foto's en opnames van familiefeesten en interviews met vrienden, familie en teamgenoten, wordt zijn carrière en zijn relatie met Victoria onder de loep genomen.

Naast zijn verleden aan de hand van archiefbeelden van verjaardagen en kerstvieringen, krijgen we volgens bronnen ook beelden te zien van de zaken die de Beckhams tegenwoordig bezighouden.

Victoria Beckham was al eerder te zien in een aantal documentaires, waaronder Victoria's Secrets, Being Victoria Beckham, The Real Beckhams, Victoria Beckham – A Mile In Their Shoes en Victoria Beckham: Coming to America. Van de modeontwerper zijn inmiddels dus genoeg archiefbeelden te vinden.

Wanneer de nieuwe documentairereeks op Netflix verschijnt, en wat de titel van de docu zal zijn, is nog niet bekend. Netflix zal het nieuws eerst nog moeten bevestigen.

Beeld: Still 'David Beckham: Into the Unknown' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree