Netflix deelt de trailer van 'Virgin River' seizoen 2

Netflix deelt de trailer van 'Virgin River' seizoen 2
30 oktober 2020 om 11:08

Netflix heeft de trailer uitgebracht van het nieuwe seizoen van Virgin River (2019– ). Romantiek, liefdesverdriet, en een ongewenste zwangerschap: het komt allemaal voorbij in seizoen 2.

In Virgin River besluit verpleegkundige Melinda Monroa na een groot drama te verhuizen naar het kleine dorpje Virgin River. Leven in een klein dorp blijkt echter nog niet zo gemakkelijk te zijn. Wat er precies staat te gebeuren in het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar de trailer onthult al een tipje van de sluier.

Bekijk hier de trailer van Virgin River seizoen 2:

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr. Hoewel het tweede seizoen nog niet uit is, is er zelfs al een derde seizoen aangekondigd. De opnames hiervan startten afgelopen zomer, wanneer deze afleveringen te zien zullen zijn op Netflix is nog niet bekend.

De nieuwe afleveringen van seizoen 2 verschijnen 27 november op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Virgin River (2019– )
7.5
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Beeld: Still 'Virgin River' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree