'Insidious 5' officieel bevestigd, Patrick Wilson regisseert het horrorvervolg

'Insidious 5' officieel bevestigd, Patrick Wilson regisseert het horrorvervolg
30 oktober 2020 om 10:26

Insidious-acteur Patrick Wilson keert terug voor het vijfde deel in de angstaanjagende horrorfranchise, dit keer achter de camera. De acteur regisseert Insidious 5, de nieuwste film die nu officieel is bevestigd.

Het vijfde deel speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in Insidious: The Last Key (2018) af. De zoon van de familie Lambert, Dalton (Ty Simpkins), gaat nu studeren en vertrekt naar college. Wilson zal ondanks zijn regieklus alsnog te zien zijn in de nieuwe film als Josh Lambert.

Ik ben vereerd en verheugd om aan het roer te staan van het volgende Insidious-deel, dat een geweldige kans biedt om alles uit de doeken te doen over wat de Lamberts 10 jaar geleden hebben meegemaakt, en om de gevolgen van hun keuzes te laten zien.

Patrick Wilson

Jason Blum zal de nieuwe horrorfilm produceren voor studio Blumhouse, samen met de bedenkers van de franchise: James Wan en Whannell. De vorige vier Insidious-films waren bij elkaar goed voor zo'n 539 miljoen dollar, tegenover een gezamenlijk budget van maar 26,5 miljoen dollar. Niet gek dus dat Blumhouse hun zinnen zet op een vijfde film.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Insidious: The Last Key' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen FilmsInsidious (2010)Insidious 5

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree