Komedieserie 'Truth Seekers' met Simon Pegg en Nick Frost nu te zien op Amazon Prime Video

Komedieserie 'Truth Seekers' met Simon Pegg en Nick Frost nu te zien op Amazon Prime Video
30 oktober 2020 om 09:37

De nieuwe horrorkomedieserie Truth Seekers (2020– ) is nu te zien op Amazon Prime Video. Een groep onderzoekers is erop gebrand om spoken op te sporen, ze te filmen en om hun avonturen te delen op een eigen online kanaal.

Een paar paranormale detectives bezoeken kerken, ondergrondse bunkers en verlaten ziekenhuizen waar het spookt. Met een reeks zelfgemaakte spookopsporende snufjes gaan ze op pad en delen ze hun spannende avonturen via hun online kanaal. Naast spoken zijn de twee ook op zoek naar de waarheid over een gevaarlijk complot.

Bekijk hier de trailer van Truth Seekers:

Naast Pegg en Frost zijn ook Malcolm McDowell, Emma D'Arcy, Samson Kayo en Susan Wokoma te zien. Samen met Hiten Patel vormen zij de vaste cast voor de acht afleveringen waar Truth Seekers uit bestaat.

Pegg en Frost speelden eerder samen in de horrorkomedies Hot Fuzz (2007), Shaun of the Dead (2004) en The World's End (2013). Alledrie werden deze geregisseerd door Edgar Wright. De regisseur is echter niet verbonden aan de serie van Amazon Prime Video, deze wordt namelijk geregisseerd door Jim Field Smith.

Truth Seekers is nu te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

Truth Seekers (2020– )
7.1
'Truth Seekers' draait om een duo spookjagers die paranormale waarnemingen in het Verenigd Koninkrijk proberen te ontdekken en te filmen om vervolgens hun avonturen te delen op een online kanaal.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Truth Seekers' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsTruth Seekers (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree