Awkwafina en Sandra Oh zijn zussen in nieuwe Netflix-komedie

Awkwafina en Sandra Oh zijn zussen in nieuwe Netflix-komedie
30 oktober 2020 om 09:04

In een nog ongetitelde komedie voor Netflix nemen Awkwafina en Sandra Oh de hoofdrollen op zich. De Golden Globe-winnaressen spelen elkaars zus in de nieuwe speelfilm.

Oh speelt een eenzame kluizenaar wiens leven op de kop komt te staan wanneer haar wrak van een zus erop gebrand is om hun relatie te hetstellen, door een levenslange droom van Oh te laten vervullen: om deel te nemen aan haar favoriete spelshow op tv.

De Netflix-film wordt geproduceerd door Jessica Elbaum, en het script wordt geschreven door de schrijver van Disney's Hocus Pocus-vervolg, Jen D'Angelo.

Awkwafina zal binnenkort ook te horen zijn in Disney's The Little Mermaid en in Raya and the Last Dragon (2021), waarvan vorige week een eerste trailer uitkwam. Ook heeft ze een rol te pakken in de nieuwe Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021). De opnames van deze superheldenfilm zijn sinds afgelopen weekend afgerond.

Oh kennen velen door haar rollen in Grey's Anatomy (2005– ) en in de thrillerserie op Videoland, Killing Eve (2018– ). Ze werd genomineerd voor een Emmy door haar rol in Killing Eve, en ook voor de Netflix-serie The Chair.

Beeld: Still 'Killing Eve' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree