Walt Disney Animation Studios deelt de eerste teaser trailer van 'Raya and the Last Dragon'

Walt Disney Animation Studios deelt de eerste teaser trailer van 'Raya and the Last Dragon'
21 oktober 2020 om 16:21
22 oktober 2020 om 09:45

Walt Disney Animation Studios is terug met een nieuw animatiespektakel: Raya and the Last Dragon (2021). De studio geeft de eerste beelden vrij van de avontuurlijke actiefilm over de heldhaftige krijger Raya.

In Lumandra, een nieuwe Aarde die bewoond wordt door een oude beschaving, zal Raya (Kelly Marie Tran) koste wat kost de laatste draak vinden. Haar hele leven traint ze al om de bewaker van het drakenjuweel te worden, maar de verdeeldheid in het rijk hindert haar. Met de laatste draak kan ze eindelijk vrede brengen op Lumandra.

Bekijk hier de eerste teaser trailer van Raya and the Last Dragon:

Walt Disney Animation Studios maakte onlangs de films Vaiana (2016) en Frozen (2013), en de gelijkenissen zijn opvallend. Zo gaat het wederom om een sterk vrouwelijk hoofdpersonage met een schattig diertje als sidekick.

Raya and the Last Dragon zou oorspronkelijk al in november uitkomen, maar werd wegens het coronavirus uitgesteld tot 10 maart 2021. Het is goed mogelijk dat Disney de planning alsnog volledig omgooit. Voor de nieuwste Pixar-film Soul (2020) hebben ze namelijk besloten deze direct uit te brengen op Disney+.

Raya and the Last Dragon (2021)
Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Raya and the Last Dragon' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen Video'sRaya and the Last Dragon (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree