Alle 35+ aangekondigde nieuwe films op Netflix in november

Alle 35+ aangekondigde nieuwe films op Netflix in november
21 oktober 2020 om 17:45

De planning wat betreft Netflix Originals voor november is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staan zeker weer wat pareltjes op het programma! We tellen maar liefst 17 nieuwe Netflix Original-films, 12 nieuwe gelicenseerde films, 3 nieuwe documentaires en 4 nieuwe kinderfilms.

Alle geplande nieuwe films op Netflix in november hebben we in meerdere lijsten opgedeeld: een lijst met de geheel nieuwe Netflix Original-films, een lijst met nieuwe te verschijnen gelicenseerde films, een lijst met alle nieuwe documentaires en een lijst met nieuwe kinderfilms. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-films

Dit zijn alle 17 Netflix Original-films die in november op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe films die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe gelicenseerde films op Netflix

Dit zijn alle 12 gelicenseerde films die gepland staan voor in de maand november. Sommige films zijn compleet nieuw op Netflix, andere films zijn al eens eerder te zien geweest.

Nieuwe documentaires op Netflix

Netflix voegt in november 3 nieuwe documentaires toe. Dit zijn allebei Netflix-Originals en dus compleet nieuw.

Nieuwe kinderfilms op Netflix

Dit zijn alle kinderfilms die gepland staan voor in de maand november.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor november. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree