Release 'Legally Blonde 3' met Reese Witherspoon uitgesteld tot 2022

Release 'Legally Blonde 3' met Reese Witherspoon uitgesteld tot 2022
21 oktober 2020 om 18:01

Reese Witherspoon stelt haar terugkeer als advocate Elle Woods in Legally Blonde 3 nog even uit. De release van de nieuwste film in de reeks is namelijk vertraagd tot 16 mei 2022.

Oorspronkelijk zou deel 3 al in februari 2021 uitkomen, maar studio MGM gooide deze plannen eerder dit jaar in het geheim al op de schop, nog voordat het coronavirus ervoor zorgde dat alle bioscopen dicht moesten. Nu maken ze bekend dat Legally Blonde 3 dus met ruim een jaar wordt uitgesteld.

Witherspoon introduceerde haar rol als Elle in Legally Blonde (2001). De film was een regelrechte hit en bracht 141 miljoen dollar in het laatje. Het vervolg, Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003), ontving veel kritiek, hoewel dit de ticketverkoop niet hinderde. Deel 2 leverde maar liefst 125 miljoen dollar op.

Het script van Legally Blonde 3 wordt geschreven door Mindy Kaling, bekend als Kelly Kapoor in The Office (2005–2013), en Dan Goor. In de nieuwe film keert naast Witherspoon ook snob en ex-vriendje Warner Huntington III (Matthew Davis) terug. Het plot is verder nog niet bekend. Eerder vandaag hield de cast een virtuele reünie. Deze is hier terug te bekijken:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Legally Blonde 2: Red, White & Blonde' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsLegally Blonde 3

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree