Alle 20+ aangekondigde nieuwe series op Netflix in november

Alle 20+ aangekondigde nieuwe series op Netflix in november
21 oktober 2020 om 20:03

De planning voor november is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staat een hoop op het programma! Maar liefst 17 nieuwe series verschijnen volgende maand en van 7 series verschijnt een nieuw seizoen.

De geplande nieuwe series op Netflix hebben we in vier lijsten opgedeeld: een lijst met geheel nieuwe series, een lijst met series waarvan een nieuw seizoen verschijnt, een lijst met kinderseries en een lijst met anime. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle Netflix Original-series die in november op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe seizoenen

Van maar liefst 5 series komt volgende maand een nieuw seizoen uit. Alle vorige seizoenen van deze series zijn nu al te bekijken op Netflix.

Nieuwe series voor kids

Netflix denkt ook aan de kleintjes en voegt een reeks kinderseries toe. Twee van deze series zijn geheel nieuw, terwijl van The Boss Baby: Back in Business (2018– ) enkel een nieuw seizoen verschijnt.

Nieuwe animeseries

Voor de liefhebber voegt Netflix in november ook een gloednieuw seizoen van Great Pretender (2020– ) toe.

Deze series staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor november. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree