Beleef Halloween dit weekend op Netflix met deze 5 angstaanjagende horrorfilms

Beleef Halloween dit weekend op Netflix met deze 5 angstaanjagende horrorfilms
30 oktober 2020 om 13:40

Nu verkleedfeesten er dit jaar met Halloween niet echt inzitten, geven wij 5 tips voor angstaanjagende horrorfilms op Netflix. Op die manier beleef je toch nog een eng Halloweenfeest dit weekend. In de lijst hieronder vind je 5 angstaanjagende horrorfilms die nu op Netflix staan.

Hereditary

Hereditary (2018)
7.3
De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is overleden, maar ze werpt nog steeds een schaduw op het gezin.

Wanneer haar moeder overlijdt, rouwen Annie (Toni Collette) en haar man (Gabriel Byrne), zoon (Alex Wolff) en dochter (Milly Shapiro) om haar verlies. De familie wendt zich tot verschillende middelen om met hun verdriet om te gaan, waaronder het bovennatuurlijke. Annie wordt al snel gedwongen om duistere paden te betreden zodat ze kunnen ontsnappen aan het lot dat hen allen te wachten staat…

Bekijk hier de trailer van Hereditary:

The Conjuring

The Conjuring (2013)
7.5
The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren.

In The Conjuring zijn de gelukkige familie van Roger en Carolyn Perron en hun dochters net verhuisd naar een oude boerderij op Rhode Island. Ze komen al snel tot het besef dat hun droomhuis paranormale activiteit aantrekt. De paranormale onderzoekers Lorraine en Ed Warren schieten hen te hulp en beleven de meest angstaanjagende zaak uit hun carrière.

Bekijk hier de trailer van The Conjuring:

The Exorcist

The Exorcist (1973)
8.0
Wanneer het meisje Regan (Linda Blair) ziek wordt en zich steeds vreemder gaat gedragen, staan alle dokters voor een raadsel.

Als Regan (Linda Blair) ziek wordt en zich steeds vreemder gaat gedragen, wordt Regans alleenstaande moeder Chris (Ellen Burstyn) wanhopig. Ten einde raad richt ze zich tot de jonge pastoor Damien Karras (Jason Miller) die het vermoeden heeft dat Regan bezeten is door de duivel. Karras schakelt de hulp in van duivelsuitdrijver Lankester Merrin (Max Von Sydow). De twee moeten in de Oscarwinnende horrorfilm samen de strijd aangaan met het kwaad dat zich schuilhoudt in het meisje.

Bekijk hier de trailer van The Exorcist:

The Shining

The Shining (1980)
8.4
Jack Torrance (Jack Nicholson) is een schrijver met een writer's block. Hij krijgt een baan om als bewaker te werken in een hotel in de bergen.

In deze horrorklassieker van Stanley Kubrick vertrekt Jack Torrance (Jack Nicholson) met zijn gezin naar het Overlook Hotel in de bergen. Gedurende de wintermaanden is het hotel gesloten, en Jack moet op het gebouw passen terwijl iedereen weg is. Samen met zijn vrouw (Shelley Duvall) en zoontje Danny (Danny Lloyd) krijgt hij echter te maken met de vorige huismeester. De man vermoordde op gruwelijke wijze zijn gezin. De stemmen in het hoofd van Jack lijken hem dezelfde kant op te sturen… De horrorfilm staat met zijn hoge score op plaats 58 in onze Top 100 beste films ooit.

Bekijk hier de trailer van The Shining:

Sinister

Sinister (2012)
6.8
Een schrijver van ware misdaadverhalen ontdekt videotapes waarop beestachtige moorden te zien zijn die plaatsvonden in het huis dat hij net heeft gekocht.

Misdaadschrijver Ellison Oswalt (Ethan Hawke) verhuist met zijn familie naar een huis waar eerder een gruwelijke misdaad plaatsvond, maar waar zijn familie niets van afweet. Hij begint een onderzoek naar de misdaad in de hoop er een boek over te kunnen schrijven. Oswalt onderzoekt de videobeelden die hij in het huis vindt om hem te helpen bij zijn onderzoek, maar hij ontdekt al snel meer dan hij had verwacht. De horrorfilm werd onlangs uitgeroepen tot engste horrorfilm ooit volgens een nieuw wetenschappelijk onderzoek.

Bekijk hier de trailer van Sinister:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens ons overzicht van Beste horrorfilms op Netflix. Meer zin een serie? Bekijk dan ook eens overzicht van de Beste horrorseries op Netflix.

Beeld: Still 'Sinister' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree