Bekijk nu de trailer van pandemiethriller 'Songbird' van de producent van 'The Purge'

Bekijk nu de trailer van pandemiethriller 'Songbird' van de producent van 'The Purge'
30 oktober 2020 om 16:00

De film Songbird, van producent Michael Bay en regisseur Adam Mason, werd helemaal geschoten tijdens de pandemie. De nieuwe film gaat ook over een pandemie, maar schetst een wel heel donker beeld voor de nabije toekomst. De trailer van de COVID-thriller is nu te zien.

Songbird speelt zich af in het jaar 2024. Het COVID-19 virus is gemuteerd tot COVID-23, een variant die 50% van de besmette mensen niet overleeft. De wereld moet in een nog veel strengere lockdown, en stuurt besmette mensen naar speciale 'lockdown kampen'. Een man met een cruciaal beroep, die dus relatief veel bewegingsruimte heeft, wordt tijdens de pandemie verliefd op een vrouw waar hij onmogelijk naar toe kan door de strenge regels. Hij doet er alles aan om te vechten tegen het virus, en voor een voortbestaan van de mensheid.

De hoofdrollen in de nieuwe film van de producer van The Purge (2013) en A Quiet Place (2018) worden gespeeld door Sofia Carson en K.J. Apa. Ook Alexandra Daddario, Bradley Whitford, Craig Robinson, Demi Moore, en Paul Walter Hauser spelen mee in de thriller.

Songbird
In 2022 verwoest een pandemie de wereld. Een handjevol mensen wordt hierbij betrokken terwijl ze de hindernissen moeten nemen die de maatschappij momenteel in de weg staan:

Er is nog geen releasedatum van Songbird bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster Songbird via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsSongbird

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree