Nederlandse bioscooprelease 'The Voice of Love' over Céline Dion uitgesteld door Franse lockdown

Nederlandse bioscooprelease 'The Voice of Love' over Céline Dion uitgesteld door Franse lockdown
30 oktober 2020 om 16:25

De bioscooprelease van de Franse film The Voice of Love (2020), die eigenlijk gepland stond voor eind november, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De reden voor het uitstel is de strenge lockdown in Frankrijk. De Franse bioscopen zijn tot nader orde gesloten, en dat betekent dat we nog even op de nieuwe film van Valérie Lemercier moeten wachten.

Omdat de film in Frankrijk niet in première kan, moeten Nederlandse bioscopen reguliere vertoningen van de film over het leven van Céline Dion voorlopig ook uitstellen. Kijk de trailer van de film hier:

Maar voor wie echt niet kan wachten om The Voice of Love op het witte doek te zien is er goed nieuws. De film behoort tot de officiële selectie van het LIFF, het Leiden International Film Festival, dat gisteren begon. De film is komende week een aantal keer te zien. Het complete programma en informatie over tickets vind je hier.

Ook is de film onderdeel van de selectie films voor het Franse festival Tapis Rouge. Dat festival wordt van 5 t/m 10 november gehouden in Amsterdam. The Voice Of Love zal op 10 november het festival afsluiten. Meer informatie over het filmfestival vind je hier.

The Voice of Love (2020)
'The Voice of Love' is een eerbetoon aan het leven van wereldster Céline Dion en vertelt haar verhaal vanaf haar bescheiden jeugd in Canada tot aan haar grootse successen zoals het Eurovisiesongfestival en de welbekende filmmuziek van Titanic.

Voor de echte fans van Valérie Lemercier (of van Céline Dion) dus twee kansen om op filmfestivals tóch al van The Voice of Love te gaan genieten. Er is nog geen nieuwe datum voor een reguliere bioscooprelease van de film bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Cinéart NL
Tekst: Cinéart NL

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Voice of Love (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree