Schrijver van Netflix-kerstfilm 'Holidate' heeft al plannen voor een tweede deel

Schrijver van Netflix-kerstfilm 'Holidate' heeft al plannen voor een tweede deel
30 oktober 2020 om 16:51

Romantische komedie Holidate (2020) staat pas een paar dagen op Netflix, maar scenarioschrijver Tiffany Paulsen heeft nu al plannen voor een vervolg. "Ik weet al precies hoe het verhaal zal moeten gaan."

Holidate gaat over Sloane en Jackson. Beiden zijn vrijgezel, en beiden hebben er een hekel aan om daar de hele tijd door hun familie aan herinnerd te worden. Ze besluiten elkaars holidates te worden, zodat ze in ieder geval van het gezeur af zijn. Kijk de trailer van de film hier:

Kun je niet genoeg krijgen van de twee om elkaar heen draaiende personages, de gekke tante en de lekkere kerstvakantiesfeer van de film? Schrijver Paulsen ook niet, vertelde ze in een interview met Vanity Fair. Ze hoopt dat de film goed valt bij de Netflix-kijkers, want ze zou dolgraag aan een tweede deel beginnen.

Ik weet al precies wat het verhaal zou moeten zijn, en hoe we dat moeten gaan uitbeelden. Ik hoop dat mensen van de film en de karakters gaan houden, en dat ze meer van ze willen zien.

Holidate (2020)
6.1
Sloane en Jackson hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn tijdens Kerstmis, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families.

Er valt nog veel meer te ontdekken tussen de twee hoofdpersonen. Ik heb zelfs al een titel voor het vervolg bedacht: Wat dacht je van Holimates?

Of dat tweede deel er ook echt gaat komen is nog even afwachten. Holidate is nu te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Holidate' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixHolidate (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree