Documentaire 'Why Did You Kill Me?' nu te zien op Netflix

Documentaire 'Why Did You Kill Me?' nu te zien op Netflix
14 april 2021 om 09:31

Why Did You Kill Me? (2021) duikt in de moord op de 24-jarige Crystal Theobald in 2006. De documentaire, waarin de ouders van Crystal MySpace inzetten om de zaak op te lossen, is nu te zien op Netflix.

Als de familie ontdekt dat de mensen die iets met de brute gangstermoord van Crystal te maken hebben op MySpace zitten, besluiten ze een nep-account te maken om zo meer te weten te komen. De familie neemt het heft in eigen handen en wil de daders laten boeten. Maar waar ligt de grens van wat de familie allemaal kan doen vanuit de naam van Crystal?

Bekijk hier de trailer van Why Did You Kill Me?:

De Netflix-docu is geregisseerd door Fredrick Munk, van wie dit het regiedebuut is. Why Did You Kill Me? is zeker niet eerste Netflix-docu over een bizarre moordzaak. Vaak brengt de streamingdienst vergelijkbare docu's echter uit in de vorm van een serie, zoals Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (2019) en Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (2021). Voor een overzicht van de beste misdaaddocumentaire's op Netflix kun je hier terecht.

Why Did You Kill Me? is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Why Did You Kill Me? (2021)
5.6

Why Did You Kill Me? (2021)

documentaire / misdaad • Fredrick Munk
De grens tussen gerechtigheid en wraak vervaagt wanneer een verwoeste familie sociale media gebruikt om de mensen op te sporen die de 24-jarige Crystal Theobald hebben vermoord.
Beeld: Still 'Why Did You Kill Me?' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWhy Did You Kill Me? (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws