Een van de artsen uit 'New Amsterdam' vertrekt in seizoen 3 uit de serie

Een van de artsen uit 'New Amsterdam' vertrekt in seizoen 3 uit de serie
15 april 2021 om 15:55

New Amsterdam (2018– ) ziet één van de artsen vertrekken in het derde seizoen. Anupam Kher, die in de serie Dr. Vijay Kapoor speelt, zal definitief de ziekenhuisserie verlaten.

Reden voor het vertrek van de acteur is de ernstige diagnose die zijn vrouw te horen kreeg. Zij heeft namelijk een vorm van bloedkanker en wordt hier momenteel voor behandeld. Kher laat in een interview met The Hindustan Times weten dat hij vertrouwen heeft in de artsen die haar behandelen.

Ze ondergaat momenteel een behandeling en we zijn er zeker van dat ze hier sterker uit zal komen dan voorheen. We zijn erg gezegend dat ze wordt verzorgd door een fenomenaal aantal artsen.

Kher verdwijnt niet plots uit de serie, zijn verhaal wordt nog enigszins afgerond door de schrijvers. In het derde seizoen wordt de coronapandemie in het ziekenhuis bestreden en werknemers van het Bellevue ziekenhuis zijn besmet. Zo zal Dr. Kapoor ook het virus oplopen.

Wanneer seizoen 3 in Nederland te zien zal zijn, is nu nog niet bekend. Het derde seizoen wordt momenteel uitgezonden in de VS. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien op Netflix en Videoland.

New Amsterdam (2018– )
8.1

New Amsterdam (2018– )

drama
Met Ryan Eggold en Freema Agyeman
De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika.
Beeld: Still 'New Amsterdam' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Netflix VideolandNew Amsterdam (2018– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws