Deze 3 Nederlandse komediefilms zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Deze 3 Nederlandse komediefilms zijn vanaf vandaag te zien op Netflix
15 april 2021 om 14:40

Naast de intrigerende documentaire De kinderen van Truus (2020) voegt Netflix vandaag nog meer Nederlandse films toe. Vanaf vandaag zijn de komediefilms Kankerlijers (2014), Mannen van Mars (2018) en Hart Beat (2016) te zien op de streamingdienst.

Mannen van Mars

Mannen van Mars (2018)
6.0

Mannen van Mars (2018)

komedie • Hans Somers
Met Huub Smit en Daniël Boissevain
Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet?

In Mannen van Mars gaan drie schoolvrienden naar de reünie van hun middelbare school. Hun levens zijn in 25 jaar tijd behoorlijk veranderd: Edwin is nog steeds een echte vrouwenmagneet, maar zijn vrienden hebben zo elk hun problemen. De vrouw van Mark heeft hem ingeruild voor een jonger exemplaar en Peter worstelt met zijn mannelijkheid nu hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hier het beste mee om als je eenmaal de 40 bent gepasseerd?

Bekijk hier de trailer van Mannen van Mars:

Kankerlijers

Kankerlijers (2014)
6.2

Kankerlijers (2014)

komedie / drama • Lodewijk Crijns
Met Massimo Pesik en Jasha Rudge
Nick (Massimo Pesik), Iwan (Jasha Rudge) en Olivier (Gijs Blom) zijn drie vrienden die net als hun leeftijdsgenoten graag lol maken en kattenkwaad uithalen.

In Kankerlijers lijden Nick (Massimo Pesik), Iwan (Jasha Rudge) en Olivier (Gijs Blom), zoals de titel al weggeeft, aan kanker. Ze liggen samen op de afdeling kinderoncologie van een ziekenhuis en vermaken zich daar ondanks hun situatie uitstekend met elkaar, zeker als de prachtige Gina (Vera van der Horst) op de afdeling wordt opgenomen.

Bekijk hier de trailer van Kankerlijers:

Hart Beat

Hart Beat (2016)
6.4

Hart Beat (2016)

komedie / muziek • Hans Somers
Met Vajèn van den Bosch en Rein van Duivenboden
Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt.

Tot slot volgen we de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) in Hart Beat. Sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als ze ook nog eens op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee.

Bekijk hier de trailer van Hart Beat:

De drie Nederlandse films zijn nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk hier de beste Nederlandse films op Netflix.

Beeld: Still 'Mannen van Mars' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws