Amazon Prime Video kondigt 'Borat Supplemental Reportings' aan

Amazon Prime Video kondigt 'Borat Supplemental Reportings' aan
16 april 2021 om 16:27

Er is toch nog meer Borat in aantocht! Amazon Prime Video heeft vannacht met een video de Borat Supplemental Reportings aangekondigd. De alternatieve titel voor de film is, geheel in Borat-stijl: Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine

Hoewel Sacha Baron Cohen in januari aan Variety liet weten dat hij met Borat zou stoppen, lijkt er toch een nieuwe film aan te komen. Althans, er wordt nieuw materiaal beschikbaar gesteld. Uit de trailer valt af te leiden dat de nieuwe film waarschijnlijk bestaat uit scènes die Borat Subsequent Moviefilm (2020) niet gehaald hebben.

Kijk de trailer hier:

De streamingsdienst laat verder niet teveel los over wat we kunnen verwachten van deze nieuwe film, maar uit de trailer blijkt dat een aantal thema's uit de eerdere Borat-films zullen terugkomen. Misschien krijgen we een kijkje achter de schermen van de productie, maar het kan ook zijn dat de nieuwe film een heel eigen plot heeft. Met Borat weet je het nooit. Zodra er meer bekend wordt, lees je dat uiteraard hier.

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan is nu te zien via Pathé Thuis en Disney+. Borat Subsequent Moviefilm is nu te zien op Amazon Prime Video. Borat Supplement Reportings verschijnt daar binnenkort ook.

Beeld: Still 'Borat Supplemental Reportings' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoBorat Supplemental Reportings

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws