Nieuw op Disney+: Original-serie 'Big Shot' met John Stamos

Nieuw op Disney+: Original-serie 'Big Shot' met John Stamos
16 april 2021 om 15:49

Disney+ voegt vandaag een hele rits nieuwe series en films toe, waaronder de Original-serie Big Shot (2021– ). Deze sportieve dramakomedie gaat over basketballcoach Marvyn die aan baan krijgt bij een privéschool voor meisjes.

Marvyn wordt vertolkt door John Stamos. De voormalig succesvolle basketbalcoach is weggestuurd bij de NCAA, en heeft nu een nieuwe baan als coach van een meisjesteam op een middelbare school. Zijn strenge aanpak uit de topsport slaat daar niet zo goed aan als hij had gehoopt.

Big Shot (2021– )
7.4

Big Shot (2021– )

komedie / drama • David E. Kelley en Dean Lorey
Met Jessalyn Gilsig en Yvette Nicole Brown
‘Big Shot’ vertelt het verhaal van de temperamentvolle universiteitsbasketbalcoach Marvyn (John Stamos), die wordt ontslagen van zijn baan en een baan als docent en coach moet aannemen op een elite privéschool voor meisjes.

Voor de meiden is de lol er op deze manier al snel af. Marvyn leert dat hij het spel ook op een andere manier kan benaderen. Door zijn nieuwe aanpak krijgen de meiden meer zelfvertrouwen, maar ook hijzelf maakt nogal wat persoonlijke ontwikkeling door.

Naast Stamos spelen onder andere Jessalyn Gilsig, Yvette Nicole Brown, Richard Robichaux, Sophia Mitri Schloss, Nell Verlaque, Tiana Le, Monique Green, Tisha Custodio en Cricket Wampler mee in de serie.

Big Shot is gemaakt door David E. Kelley en Dean Lorey, en krijgt in totaal tien afleveringen. De eerste aflevering van Big Shot is nu te zien op Disney+. De tweede aflevering verschijnt volgende week vrijdag, op 23 april. Ben je benieuwd naar wat er sinds vandaag nog meer nieuw op Disney+ staat? Hier vind je een compleet overzicht.

Beeld: Still 'Big Shot' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Big Shot (2021– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws