Franse Netflix-serie 'Dix Pour Cent' verlengd met een vijfde seizoen én een eigen speelfilm

Franse Netflix-serie 'Dix Pour Cent' verlengd met een vijfde seizoen én een eigen speelfilm
19 april 2021 om 11:26

Netflix besluit toch geen einde te maken aan Dix Pour Cent (2015– ). de succesvolle Franse komedieserie. De streamingdienst kondigt een vijfde seizoen én een film aan. De pre-productie van de film is momenteel volop in gang.

De speelfilm komt eerst uit, nog voor de release van seizoen 5. De producenten hopen de opnames voor het einde van het jaar of begin 2022 af te ronden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de castleden. Camille Cottin, de actrice die Andrea Martel speelt in de serie, zal een grote rol hebben in de film. Het verhaal gaat verder waar seizoen 4 van de serie eindigde.

Ook worden een paar verschillende verhaallijnen onderzocht, waaronder een die zich tot op zekere hoogte in New York zou afspelen, volgens een bron van Variety. De film zal naar verwachting ook de rest van de belangrijkste cast terugbrengen, net als een aantal Franse en internationale sterren, aldus diezelfde bron.

Dix Pour Cent (2015– )
8.3

Dix Pour Cent (2015– )

komedie • Fanny Herrero
Met Camille Cottin en Thibault de Montalembert
Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.

Seizoen 5 speelt zich vervolgens af na de gebeurtenissen in de film. Ook hierin keren naar alle waarschijnlijkheid de belangrijkste castleden terug. Zowel de film als seizoen 5 worden geproduceerd door Mother Production. Harold Valentin van het productiebedrijf benadrukt dat de verlenging van de populaire serie niet uit kon blijven met zo'n sterke familieband.

Deze show gaat over familie, geen biologische, maar een die gevormd is in een professionele omgeving en samen sterker is geworden door ups en downs, dus natuurlijk willen we deze familie herenigen.

Het is nog niet bekend wanneer de film en seizoen 5 van Dix Pour Cent op Netflix verschijnen.

Beeld: Still 'Dix Pour Cent' via Netflix / Christophe Brachet
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDix Pour Cent (2015– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws