Christian Bale met een kaalgeschoren hoofd gespot op de set van 'Thor: Love and Thunder'

Christian Bale met een kaalgeschoren hoofd gespot op de set van 'Thor: Love and Thunder'

Christian Bale kruipt in de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder (2022) in de huid van de schurk Gorr the God Butcher. De acteur is momenteel bezig met de opnames en is op de set gespot met een kaalgeschoren hoofd.

Dat Bale zich altijd voor de volle 100% inzet om zoveel mogelijk op de personage te lijken die hij speelt, was al bekend. Ook zijn haar afscheren blijkt voor de acteur geen stap te ver te zijn. Bekijk de foto's in de Tweet hieronder.

[Tweet verwijderd]

Het geschoren hoofd van Bale kan betekenen dat zijn personage heftige protheses en make-up draagt of dat ze ruimte maken voor een heleboel CGI in post-productie. Hoe dan ook lijkt Marvel de schurk dichtbij het origineel in de stripboeken te houden.

[Tweet verwijderd]

Naast Bale zijn ook Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Russell Crowe en Natalie Portman te zien in het Thor-vervolg dat geregisseerd wordt door Taika Waititi. Portman speelt wederom Jane Foster, maar zij verandert dit keer in de Mighty Thor, oftewel we krijgen dit keer een vrouwelijke god van de donder te zien.

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn momenteel bezig in Australië. De nieuwe Marvel-film zal in februari 2022 uitkomen.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws