Netflix deelt de langverwachte trailer van 'Ferry' met Frank Lammers en Elise Schaap

Netflix deelt de langverwachte trailer van 'Ferry' met Frank Lammers en Elise Schaap
19 april 2021 om 10:08

Over minder dan een maand kunnen we op Netflix eindelijk genieten van Ferry (2021), de prequelfilm van de populaire Nederlandse Netflix-serie Undercover (2019– ) over het personage van Frank Lammers. Netflix deelt vandaag eindelijk de eerste trailer van de langverwachte film.

Ferry vertelt het achtergrondverhaal van drugsbaas Ferry. Hoe is de Brabander zo groot geworden in de criminele onderwereld? De film start in 2006 in Amsterdam, wanneer Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink. Als de bende op een dag wordt overvallen en de zoon van Brink zwaargewond raakt, wijzen de sporen richting een groep kampers in Brabant.

Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden. Hiervoor moet hij terug naar zijn geboortestreek waar hij zijn familie na al de jaren weer tegenkomt. Hier ontmoet hij Daniëlle (Elise Schaap), die onder zijn stalen pantser weet te kruipen. Zijn zoektocht leidt tot onverwachtige ontknopingen en de loyaliteit van Ferry wordt zwaar op de proef gesteld…

Bekijk hier de trailer van Ferry:

Ferry is vanaf 14 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Ferry (2021)
7.7

Ferry (2021)

thriller / actie • Cecilia Verheyden
Met Frank Lammers en Elise Schaap
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Beeld: Still 'Ferry' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sFerry (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws