Nieuw op Netflix: de start van seizoen 2 van biografische Mexicaanse serie 'Luis Miguel: La Serie'

Nieuw op Netflix: de start van seizoen 2 van biografische Mexicaanse serie 'Luis Miguel: La Serie'
19 april 2021 om 09:36

Diego Boneta is terug als de Mexicaanse zanger Luis Miguel in de eerste afleveringen van het tweede seizoen van Luis Miguel: La Serie (2018– ). Vanaf vandaag is elke maandag een nieuwe aflevering van de Mexicaanse serie te zien op Netflix.

In het nieuwe seizoen is Luis Miguel nogal moedeloos na de dood van zijn vader en blijft hij wanhopig op zoek naar zijn moeder. Een dramatisch ongeluk in 2005 dwingt Luis Miguel om aspecten van zijn leven te heroverwegen waar hij zich voorheen nooit zorgen over hoefde te maken, en om te beseffen dat het binnenlaten van de vijand zijn gevolgen zal hebben.

Bekijk hier de trailer van Luis Miguel: La Serie seizoen 2:

De biografische dramaserie vertelt het verhaal van de populaire Mexicaanse zanger Luis Miguel, die al ruim 40 jaar in de hitlijsten te vinden is en een groot Latijns-Amerikaans publiek bereikt. In seizoen 1 volgden we hem vanaf zijn jeugd. Zijn vader moedigt hem aan in zijn carrière, en hoopt dat zijn zoon de popster zal worden die hij zelf nooit geweest is.

De eerste twee afleveringen van Luis Miguel: La Serie seizoen 2 zijn nu te zien op Netflix. Elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Luis Miguel: La Serie (2018– )
8.1

Luis Miguel: La Serie (2018– )

biografie / komedie
Met Diego Boneta en César Bordón
'Luis Miguel: La Serie' vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.
Beeld: Still 'Luis Miguel: La Serie' via Netflix / Camila Jurado

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLuis Miguel: La Serie (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws