Marvel hint naar mogelijk tweede seizoen van 'The Falcon and the Winter Soldier'

Marvel hint naar mogelijk tweede seizoen van 'The Falcon and the Winter Soldier'
20 april 2021 om 14:35

Hoewel gedacht werd dat alle Marvel-series, waaronder The Falcon and the Winter Soldier (2021), miniseries zijn en dus sowieso geen tweede seizoen krijgen, heeft Marvel The Falcon and the Winter Soldier ingediend bij de Emmy's onder de categorie dramaserie.

Betekent dit dat er een tweede seizoen komt van de Disney+-serie met Anthony Mackie en Sebastian Stan? Anders had Marvel de serie namelijk moeten indienen onder de categorie miniserie, zoals ze ook deden met WandaVision (2020–2021).

In een interview met IndieWire bevestigt uitvoerend producent Nate More dat ze de serie hebben ingediend voor de categorie dramaserie. Hoewel hij niet wil bevestigen of er een tweede seizoen komt, laat hij de mogelijkheid van een nieuw seizoen doorschemeren.

The Falcon en Winter Soldier gaat echt over het omgaan met, voor mij, de erfenis van wat een superheld is, door de lens van Captain America en zijn schild, maar uiteindelijk door de lens van al deze verschillende personages. En dat is een verhaal dat je kan herbekijken in de volgende seizoenen omdat het een blijvend verhaal is.

Ook Marvel-baas Kevin Feige sluit een tweede seizoen niet uit. Zo zullen ze per verhaal bekijken hoe ze dit kunnen vervolgen.

Het zal altijd variëren op basis van het verhaal. Soms gaan ze verder in een seizoen 2, soms gaat het verder in een speelfilm en dan weer terug in een serie. We hebben aangekondigd dat Ms. Marvel (2021), na haar debuut op Disney+, in Captain Marvel: The Marvels (2022) verder zal gaan. Maar soms denken we aan plannen van tweede seizoenen voor een aantal van de komende series. Dit moet nog worden aangekondigd.

Vanaf aanstaande vrijdag 23 april is op Disney+ de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Falcon and the Winter Soldier te zien. In juni start de volgende Marvel-serie: Loki (2021) met Tom Hiddleston in de hoofdrol.

The Falcon and the Winter Soldier (2021)
7.5

The Falcon and the Winter Soldier (2021)

actie / avontuur
Met Anthony Mackie en Sebastian Stan
Serie die draait om de karakters Falcon en The Winter Soldier uit de Marvel Cinematic Universe.
Beeld: Still 'The Falcon and the Winter Soldier' via Disney
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+The Falcon and the Winter Soldier (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws