Netflix deelt nieuwe foto's vanaf de set van 'La Casa de Papel' seizoen 5

Netflix deelt nieuwe foto's vanaf de set van 'La Casa de Papel' seizoen 5
20 april 2021 om 17:16

Hoewel het nog steeds niet duidelijk is wanneer seizoen 5 van de Spaanse hitserie La Casa de Papel (2017– ) op Netflix verschijnt, weet de streamingdienst ons op te vrolijken met een aantal nieuwe beelden vanaf de set.

Op Instagram plaatst Netflix de foto's van de sterren die zich achter de schermen goed lijken te vermaken. We zien El Profesor (Álvaro Morte) in de visagiestoel zitten en Rio (Miguel Herrán) krijgt nog wat extra bloed op zijn zij gesmeerd.

Bekijk hier de nieuwe setfoto's van La Casa de Papel seizoen 5:

Er zijn een aantal losse eindjes uit seizoen 4 waar seizoen 5 mee verder zal gaan. Zo is Lisbon nu in de bank, maar doordat de professor in het nauw gedreven wordt door inspecteur Alicia Sierra, kunnen Lisbon en de anderen niet ontsnappen. Ze zullen op topsnelheid goud moeten blijven smelten en hopen dat Sergio een manier kan vinden om Sierra voor eens en altijd te slim af te zijn. Lees hier alles wat we weten over het nieuwe seizoen.

Fans wachten met smart op een eerste trailer én natuurlijk op de releasedatum. Zodra Netflix deze uitbrengt, zullen wij hierover berichten. Voor nu zijn seizoen 1 tot en met 4 van La Casa de Papel te zien op Netflix.

La Casa de Papel (2017– )
8.3

La Casa de Papel (2017– )

actie / misdaad • Álex Pina
Met Úrsula Corberó en Itziar Ituño
In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
Beeld: Still 'La Casa de Papel' via Netflix / Tamara Arranz
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLa Casa de Papel (2017– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws