Netflix kondigt animatieserie 'Arcane' van de makers van 'League of Legends' aan in spectaculaire video

Netflix kondigt animatieserie 'Arcane' van de makers van 'League of Legends' aan in spectaculaire video

Netflix heeft zojuist een nieuwe animatieserie aangekondigd. De spectaculaire horrorserie Arcane (2021– ) wordt gemaakt door Riot Games ter ere van het 10-jarig jubileum van de populaire videogame League of Legends en verschijnt dit najaar op het platform.

Arcane is een spannende actieserie en speelt zich af in het League of Legends-universum, om precies te zijn in de utopische regio Piltover en in het onderdrukte ondergrondse district Zaun. De serie verteld het verhaal van twee legendarische League-kampioenen − en de kracht die hen uiteindelijk uit elkaar drijft.

Kijk de aankondiging hier:

De serie wordt zoals gezegd ontwikkeld en geproduceerd door Riot Games, en de animaties zijn gemaakt door Fortiche Productions. Zij deden dat ook voor League of Legends. Uit welke acteurs de stemmencast van de serie bestaat is nog niet bekendgemaakt.

Arcane verschijnt dit najaar in Netflix. Er is nog geen precieze releasedatum bekend. Ben je benieuwd wat er binnenkort nog meer op het platform verschijnt? Hier vind je een overzicht.

Arcane (2021– )
9.0
'Arcane' is een animatieserie van de makers van 'League of Legends'. De serie speelt zich af in de utopische regio Piltover en het onderdrukte ondergrondse district Zaun en vertelt het verhaal van twee legendarische League-kampioenen − en de kracht die hen uiteindelijk uit elkaar drijft.
Beeld: Still 'Arcane' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sArcane (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws