Netflix deelt feestelijke trailer van Braziliaanse komediefilm 'Carnaval'

Netflix deelt feestelijke trailer van Braziliaanse komediefilm 'Carnaval'
4 mei 2021 om 09:38

Hoewel je het met de huidige temperaturen misschien niet zou verwachten, staat de zomer toch echt voor de deur. Althans, in ieder geval op Netflix. De eerste trailer van de zomerse komediefilm Carnaval (2021) is nu te zien.

Nina leidt een droomleven als populaire influencer als ze erachter komt dat haar knappe, Instagram-proof vriend Marcão vreemdgaat. De skivakantie die ze samen hadden geboekt gaat niet door en haar leven is plotseling een puinhoop. Maar ze gaat niet bij de pakken neerzitten. Samen met haar drie beste vriendinnen vertrekt ze naar Bahia, om daar het bruisende carnaval mee te maken. En onderweg ontdekt ze dat er meer is dan de stories, likes en sponsordeals waar haar leven om is gaan draaien.

Carnaval is geregisseerd door Leandro Neri, en de hoofdrollen in de film worden gespeeld door Giovana Cordeiro, Bruna Inocencio, Gessica Kayane en Flavia Pavanelli. De film werd vorige week aangekondigd als onderdeel van de zomerplannen van Netflix.

Carnaval (2021)

Carnaval (2021)

komedie • Leandro Neri
Met Lipy Adler en Nikolas Antunes
Na een relatiebreuk neemt een influencer haar vrienden mee op een gratis reis naar het bruisende carnaval van Bahia, waar ze leert dat het leven niet alleen draait om vind-ik-leuks op sociale media.

Carnaval is vanaf 2 juni te zien op Netflix. Ben je benieuwd wat Netflix deze zomer nog meer voor ons in petto heeft? Ze zetten het vorige week voor ons op een rijtje in deze video:

Beeld: Still 'Carnaval' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sCarnaval (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws