Netflix deelt de romantische trailer van 'The Last Letter from Your Lover'

Netflix deelt de romantische trailer van 'The Last Letter from Your Lover'
4 mei 2021 om 14:46

Vroeger, nog voordat WhatsApp en Instagram bestonden, communiceerden geliefden met elkaar per post. Als een journalist in The Last Letter from Your Lover (2021) op een romantische brief stuit, is ze vastberaden om alles over het verhaal te ontdekken. Netflix deelt zojuist de eerste trailer.

Journalist Ellie (Felicity Jones) stuit tijdens het onderzoek voor haar volgende artikel op een brief uit 1965. Samen duiken we in het romantische verhaal van de twee die de brieven met elkaar uitdeelden. Ellie wil niets liever dan weten hoe de affaire eindigt. Ze gebruikt haar journalistieke kwaliteiten om dieper in de geschiedenis te duiken en komt er zo achter dat de twee geliefden nog leven…

Bekijk hier de trailer van The Last Letter from Your Lover:

De romantische dramafilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes, die tevens meewerkte aan de film. Augustine Frizzell mocht de film voor Netflix regisseren. De Amerikaanse band Haim schreef speciaal voor de Netflix-film een aantal nieuwe nummers, die ook in de trailer zijn te horen.

Afbeelding via Netflix / StudioCanal
Afbeelding via Netflix / StudioCanal

The Last Letter from Your Lover is vanaf 23 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

The Last Letter from Your Lover (2021)

The Last Letter from Your Lover (2021)

romantiek / drama • Augustine Frizzell
Met Shailene Woodley en Felicity Jones
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60.
Beeld: Still 'The Last Letter from Your Lover' via Netflix / StudioCanal
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sThe Last Letter from Your Lover (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws