Andrew Garfield reageert op geruchten over rol in 'Spider-Man: No Way Home' met Tom Holland

Andrew Garfield reageert op geruchten over rol in 'Spider-Man: No Way Home' met Tom Holland

Andrew Garfield, de acteur die Spider-Man speelde in The Amazing Spider-Man (2012), reageert voor het eerst op de hardnekkige geruchten dat hij zou terugkeren als de roodblauwe superheld in Spider-Man: No Way Home (2021) met Tom Holland. "Ik heb geen belletje gehad," aldus Garfield.

De geruchten ontstonden door het nieuws dat een aantal personages en acteurs uit de vorige films met Tobey Maguire en Garfield terugkeren in de nieuwe Spider-Man-film met Holland, waaronder Jamie Foxx als Electro en Alfred Molina als Doc Ock.

Meerdere mensen rond de film, waaronder Holland zelf, hebben de geruchten over de terugkeer van Garfield en Maguire al ontkracht. Nu sluit Garfield zich hier bij aan in een interview met Josh Horowitz.

Luister, ik zou nu al een telefoontje gekregen hebben als het zo was, dat is wat ik zeg. Ik wil niets uitsluiten. Misschien bellen ze mij nog en zeggen ze: 'Hé, de mensen willen dit.'

Gezien het niveau van geheimhouding bij Marvel, hoeft de uitspraak van Garfield niet definitief te betekenen dat hij geen cameo in de nieuwe film heeft. Als dit zo zou zijn, dan zou iedereen dit net zo goed ontkennen. Om het zeker te weten, zullen we dus moeten blijven wachten op de release van Spider-Man: No Way Home. De nieuwe Marvel-film is vanaf 16 december in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'The Amazing Spider-Man' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws