'Big Sky' verlengd met een tweede seizoen

'Big Sky' verlengd met een tweede seizoen

De Amerikaanse zender ABC bestelt een tweede seizoen van Big Sky (2020– ). Het nieuws komt nadat zender ABC gisteren al aankondigde dat de serie The Good Doctor (2011) met Freddie Highmore voor een vijfde seizoen verlengd wordt. Door de pandemie kiezen veel zenders om bestaande series te verlengen in plaats van dat er nieuwe series worden gemaakt. Voor de fans van Big Sky is dat goed nieuws.

In de serie zoekt privédetective Cassie Dewell (Kylie Bunbury) naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Met hulp van Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) doen ze er alles aan om de zussen te vinden. Het blijkt dat de zussen niet de enige meisjes zijn die ontvoerd zijn. De serie is gebaseerd op de The Highway boeken van C.J. Box. Seizoen 1 is momenteel een groot succes voor ABC en Disney+.

De meeste acteurs uit seizoen 1, zoals Brian Geraghty als Ronald Pergman, Dedee Pfeiffer als Denise Brisbane, Natalie Alyn Lind als Danielle Sullivan, Jesse James Keitel als Jerrie, met John Carroll Lynch als Rick Legarski, en Ryan Phillippe als Cody Hoyt, keren terug in hun rollen.

De fans moeten echter nog even geduld hebben. Seizoen 1 loopt nog en de finale staat gepland voor 18 mei. Later in het jaar zal seizoen 2 dan te zien zijn op Disney+.

Big Sky seizoen 2 is binnenkort te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingsdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Big Sky (2020‑ )
6.8
Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten samen met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt.
Beeld: 'Still' Big Sky via TmdB
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Big Sky (2020– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws