'Mortal Kombat' slaat bioscopen over en zal via Amazon Prime Video, Apple TV en Pathé Thuis te zien zijn

'Mortal Kombat' slaat bioscopen over en zal via Amazon Prime Video, Apple TV en Pathé Thuis te zien zijn
6 mei 2021 om 10:34

Ook de langverwachte actiefilm Mortal Kombat (2021) zal de bioscopen overslaan. Dat maakt Warner Home Entertainment zojuist bekend. De film zal vanaf 19 mei te koop zijn bij onder andere Amazon Prime Video en Pathé Thuis, en is vanaf 9 juni te huur.

Mortal Kombat gaat over MMA-vechter Cole Young, die wordt achtervolgd door Outworlds beste strijder Sub-Zero. Tijdens zijn zoektocht naar zijn afkomst sluit Cole zich aan bij een groep uitverkorenen die proberen om hun wereld te verdedigen in een strijd tegen Outworld. Lukt het Cole om op tijd zijn eigen verborgen krachten te ontdekken, en daarmee de wereld te redden?

Mortal Kombat (2021)
6.2

Mortal Kombat (2021)

fantasy / actie • Simon McQuoid
Met Lewis Tan en Jessica McNamee
Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero achter hem aan heeft gestuurd.

De film is geregisseerd door Australische filmmaker Simon McQuoid, die met Mortal Kombat zijn regiedebuut maakt. De hoofdrollen worden gespeeld door Lewis Tan, Jessica McNamee, Mehcad Brooks en Tadanobu Asano. De eerste zeven minuten van de actiefilm zijn al te zien:

Over minder dan twee weken, vanaf 19 mei, kun je de film kopen via onder andere Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play en YouTube. Wil je de film liever niet aanschaffen, maar ben je toch benieuwd? Als je een paar weken wacht, kun je vanaf 9 juni de film on demand bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, Apple TV, KPN, Amazon Prime Video en Youtube.

Beeld: Still 'Mortal Kombat' via TMDb
Tekst: Warner Home Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Bioscoop Amazon Prime Video Pathé ThuisMortal Kombat (2021)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws