Netflix deelt spectaculaire trailer van sciencefictionthriller 'Awake' met Gina Rodriguez

Netflix deelt spectaculaire trailer van sciencefictionthriller 'Awake' met Gina Rodriguez
6 mei 2021 om 10:03

Ieder mens heeft slaap nodig. De een wat minder dan de ander, maar hoe goed je ook tegen een korte nacht opgewassen bent: slaapgebrek breekt iedereen op. Als in Awake (2021) plotseling niemand meer kan slapen, ontstaat er dan ook een grote chaos.

Na een plotselinge mysterieuze wereldwijde ramp stoppen alle elektronische apparaten met werken. Overal, van ziekenhuizen tot snelwegen, beginnen ongelukken te gebeuren. Maar het gebrek aan elektronica blijkt niet het grootste probleem, want er speelt nog niets. Niemand kan meer slapen. Niet dat ze dat niet willen, iedereen is doodop, maar het lukt simpelweg niet. En dat drijft mensen tot wanhoop, met alle gevolgen van dien.

Kijk de trailer hier:

Awake is geregisseerd door Mark Raso, en hij schreef samen met Joseph Raso en Gregory Poirier ook mee aan het script van de film. De hoofdrollen worden gespeeld door Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Shamier Anderson en Ariana Greenblatt.

Awake (2021)
4.8

Awake (2021)

drama / sciencefiction • Mark Raso
Met Ariana Greenblatt en Jennifer Jason Leigh
Nadat een verwoestende wereldwijde gebeurtenis alle elektronica wegvaagt en het vermogen van mensen om te slapen elimineert, heeft een voormalig soldaat met haar dochter misschien een oplossing gevonden.

Awake is vanaf 9 juni te zien op Netflix. Een overzicht van alles wat er binnenkort op Netflix verschijnt vind je hier.

Beeld: Still 'Awake' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sAwake (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws