Netflix deelt onheilspellende teasertrailer van 'Stranger Things' seizoen 4

Netflix deelt onheilspellende teasertrailer van 'Stranger Things' seizoen 4
6 mei 2021 om 15:22

Netflix hintte vannacht al naar nieuws over Stranger Things (2016– ) seizoen 4 en deelt nu een gloednieuwe video waarin de streamingdienst duidelijk lijkt te willen maken dat er meer mensen met krachten zijn zoals Eleven (Millie Bobby Brown). En leeft Dr. Martin Brenner nog?

In de video zijn we terug in het Hawkins National Laboratory, waar we zien hoe er veel meer kinderen dezelfde weg bewandelen als Eleven, die werd ontvoerd door Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) of 'Papa'. "Vandaag heb ik iets heel speciaals voor jullie gepland," vertelt hij hen. Dan richt hij zijn aandacht op Eleven, die telepathisch aan het meeluisteren is.

Brenner overleed in seizoen 1 door een demogorgon. Het is dus onduidelijk of hij terugkeert, zoals de acteur hintte in verschillende interviews, of dat dit een flashback is. Helaas blijft de video verder nog heel mysterieus. Terwijl fans hoopten dat de video een releasedatum zou bevatten van het nieuwe seizoen, blijft deze helaas uit. Door de zin "Eleven, are you listening?" lijkt het erop dat de jacht op Eleven is geopend. Mogelijk vormen de overige nummers een leger die haar moet zoeken.

Bekijk hier de nieuwe video van Stranger Things seizoen 4:

In de beschrijving onder de video schrijft Netflix "002/004". Volgens een oplettende kijker is dit pas de tweede teaser van in totaal vier teasers.

Ook op Twitter vragen fans zich massaal af wat deze nieuwe video precies betekent. Als het officiële Twitteraccount van de serie de vraag krijgt "wat is dit?", reageren ze lekker bijdehand. Helaas blijft het dus nog even onduidelijk wat er in het nieuwe seizoen staat te gebeuren.

Het is helaas nog steeds niet bekend wanneer seizoen 4 van Stranger Things op Netflix verschijnt. Verwacht wordt dat we ergens richting het einde van het jaar of begin 2022 kunnen genieten van nieuwe afleveringen.

Stranger Things (2016– )
8.7

Stranger Things (2016– )

drama / fantasy • Matt Duffer en Ross Duffer
Met Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard
Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStranger Things (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws