Eerste trailer van horrorkomedie 'The House Next Door: Meet the Blacks 2' nu te zien

Eerste trailer van horrorkomedie 'The House Next Door: Meet the Blacks 2' nu te zien
9 mei 2021 om 11:34

Het langverwachte vervolg op Meet the Blacks (2016) komt er bijna aan, en de producenten van de film hebben deze week de trailer én titel van de nieuwe film gepresenteerd. The House Next Door (2021) gaat volgende maand in première.

Kijk de kersverse trailer hier:

De eerste Meet the Blacks-film was toen hij verscheen in 2016 geen razend succes in de bioscoop, maar haalde die achterstand later in. Vanaf het moment dat de film beschikbaar werd op streamingsdienst Hulu ging het hard. Afgelopen januari werd bekend dat Meet the Blacks tot de top 10 van meest gestreamde films op Hulu ter wereld behoort. De film was een soort parodie van The Purge-franchise, maar de nieuwe film lijkt een eigen origineel verhaal te hebben.

The House Next Door gaat over Carl Black, een redelijk succesvolle schrijver die samen met zijn gezin terug verhuist naar zijn ouderlijk huis. Maar de buurt die hij zo goed kende is verandert, zijn buren zijn onaardig en er lopen een hoop vreemde types rond. Binnenshuis wordt de schrijver gek van zijn gezin, maar ook buiten is het niet veel beter. Het allerergste is misschien wel zijn mysterieuze nieuwe buurman Dr. Mamuwalde, waarvan Carl al gauw begint te vermoeden dat er iets niet deugt. Waarom dost hij zich zo vreemd uit? En is hij eigenlijk wel een mens?

The House Next Door (2021)
5.3

The House Next Door (2021)

actie / komedie • Deon Taylor
Met Danny Trejo en Zulay Henao
Als bestsellerauteur Carl Black met zijn gezin teruggaat naar zijn ouderlijk huis, moet hij samen met zijn eigenaardige buren de strijd aanbinden met een pooier, die misschien wel of misschien niet een echte vampier is.

De nieuwe film is, net als het eerste deel van Meet the Blacks, geschreven en geregisseerd door Deon Taylor. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Mike Epps, Katt Williams en Zulay Henao. Daarnaast spelen ook Bresha Webb, Alex Henderson, Lil Duval, Andrew Bachelor, Snoop Dogg, Danny Trejo, Tyrin Turner en Rick Ross mee in de komische horrorfilm.

The House Next Door: Meet the Blacks 2 gaat volgende maand in de Verenigde Staten in première, en verschijnt later deze zomer ook on demand. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Beeld: Poster 'The House Next Door: Meet the Blacks 2' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsThe House Next Door (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws