Maya Rudolph en 'Pose'-ster Mj Rodriguez hebben hoofdrollen in nieuwe komedieserie van Apple

Maya Rudolph en 'Pose'-ster Mj Rodriguez hebben hoofdrollen in nieuwe komedieserie van Apple
9 mei 2021 om 12:32

Michaela Jaé ("Mj") Rodriguez en Maya Rudolph spelen de hoofdrollen in een nieuwe komedieserie van Alan Yang en Matt Hubberd. De twee maken de serie voor Apple, en de voorlopige titel van het project is Loot.

De serie werd eerder dit voorjaar aangekondigd. Loot gaat over Molly, die gespeeld zal worden door Rudolph. Molly is een vrouw wiens schijnbaar perfecte leven overhoop wordt gehaald nadat haar man haar in de steek laat en 87 miljard dollar voor haar achterlaat. Rodriguez zal de rol van Sofia spelen, de hardwerkende directeur van een non-profit organisatie die wordt gefinancieerd door Molly.

Rodriguez is vooral bekend van haar rol als Blanca in de Emmy-winnende dramaserie Pose (2018–2021), waarvan onlangs het derde en laatste seizoen is uitgekomen. Ook speelde ze mee in onder meer Nurse Jackie (2009–2015) en Luke Cage (2016–2018).

Rudolph speelde recentelijk mee in Forever (2018) en The Good Place (2016–2020) en is bekend van haar stemacteerwerk in onder andere Family Guy (1999– ), Big Mouth (2017– ) en The Mitchells vs. The Machines (2021). Ook werkte ze onlangs mee aan Pixarfilm Luca (2021), die binnenkort verschijnt op Disney+.

Rudolph zal ook meewerken aan de productiekant van de nieuwe komedieserie, samen met Yang en Hubbard. Wanneer de productie van Loot start gaat is nog niet bekend.

Loot

Loot

komedie
Molly is een vrouw wier schijnbaar perfecte leven overhoop wordt gehaald nadat haar man haar in de steek laat en 87 miljard dollar voor haar achterlaat.
Beeld: Still 'Pose' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Apple TV+Loot

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws