Apple deelt eerste foto van Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon' met Leonardo DiCaprio

Apple deelt eerste foto van Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon' met Leonardo DiCaprio
11 mei 2021 om 10:39

Leonardo DiCaprio schittert op de eerste foto van Killers of the Flower Moon, de gloednieuwe western van regisseur Martin Scorsese die uit zal komen op Apple TV+.

Naast DiCaprio is ook co-ster Lily Gladstone te zien op de foto, die de rol van Mollie Burkhart op zich neemt. Mollie is een Osage (een groep mensen die vroeger bij de Osage River-vallei woonde) die is getrouwd met Ernest (DiCaprio), het neefje van een machtige lokale veeboer (Robert De Niro).

Afbeelding via Apple TV+ / Osage News
Afbeelding via Apple TV+ / Osage News

De film speelt zich af in het Oklahoma van 1920 en vertelt het verhaal van een reeks moorden op de Osage-indianenstam. De brute misdaden werden bekend onder de naam Reign of Terror en David Grann schreef erover in zijn boek Killers of the Flower Moon. Dit boek is door scriptschrijver Eric Roth omgetoverd tot de film.

DiCaprio zou eerst de hoofdrol van Tom White op zich nemen, maar werd vervangen door Jesse Plemons wegens veranderingen aan het script. Toch mag DiCaprio nog steeds meespelen, maar dan dus als Ernest Burkhart.

De foto van Killers of the Flower Moon verscheen eerst in het lokale Osage News. De site plaatste eerder al foto's vanaf de set, waar de crew nu alles gereed maakt om elk moment te starten met de opnames. Het is nog niet bekend wanneer de western op Apple TV+ verschijnt.

Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon

misdaad / drama • Martin Scorsese
Met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro
Leden van de Osage-stam in de Verenigde Staten worden onder mysterieuze omstandigheden in de jaren 20 vermoord en veroorzaken daardoor een groot FBI-onderzoek waarbij J.
Beeld: Still 'Once Upon a Time... in Hollywood' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Apple TV+Killers of the Flower Moon

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws