Mysterie, wanhoop en een levensgevaarlijke wedstrijd in de eerste trailer van Amazon Original-serie 'Panic'

Mysterie, wanhoop en een levensgevaarlijke wedstrijd in de eerste trailer van Amazon Original-serie 'Panic'
13 mei 2021 om 12:05

Amazon Prime Video heeft de eerste trailer van dramaserie Panic (2021– ) gedeeld. De serie gaat over de vreemde perikelen in een kleine stad waar bijna niemand ooit uit wegkomt en is gebasseerd op de bestseller van Lauren Oliver.

Panic speelt zich af in Carp, een kleine stad in Texas, waar net afgestudeerde jongeren elke zomer de uitdaging aangaan en meedoen aan een vreemde, gevaarlijke wedstrijd. De geldprijs van de wedstrijd is hoog, en voor veel van de arme inwoners van de stad is het de enige kans op een betere toekomst. Maar dit jaar zijn de regels veranderd. De prijzenpot is hoger dan ooit, maar dat betekent ook dat het spel nĂłg gevaarlijker is geworden.

Kijk de trailer van de spannende dramaserie hier:

De serie bestaat uit tien afleveringen en is gemaakt door Lauren Oliver, gebaseerd op haar eigen gelijknamige bestseller. De schrijfster schreef het script, regisseerde Ă©n produceerde de serie. Naast haar waren ook Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Adam Schroeder betrokken bij de productie. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Olivia Welch, Mike Faist, Jessica Sula, Camron Jones, Ray Nicholson en Enrique Murciano.

Panic (2021– )
6.4

Panic (2021– )

avontuur / misdaad
Met Olivia Welch en Mike Faist
Elke zomer riskeren de afstuderende scholieren hun leven door mee te doen aan een reeks uitdagingen die hen dwingen hun diepste angsten onder ogen te zien en zo kans te maken op een levensveranderend geldbedrag.

Panic is vanaf 28 mei te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'Panic' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoPanic (2021– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws