Alle seizoenen van 'New Girl' nu te zien op Disney+

Alle seizoenen van 'New Girl' nu te zien op Disney+
14 mei 2021 om 09:41

Who's that girl? It's Jess! Vanaf vandaag kun je op Disney+ terecht voor alle seizoenen van de Amerikaanse komedieserie New Girl (2011–2018), over Jessica 'Jess' Day (Zooey Deschanel) die gaat samenwonen met drie mannen.

Als Jess haar vriend betrapt met een andere vrouw, gaat ze bij hem weg en is ze op zoek naar een nieuwe woonplek. Ze trekt in bij drie vrijgezellen die ze nog nooit ontmoet heeft: Nick, een afgestudeerde rechtenstudent; Schmidt, een flitsende, excentrieke zakenman die gelooft dat hij een geschenk aan vrouwen is; en Winston, een voormalig atleet die niet weet wat hij moet doen, maar wel een overwinning nodig heeft. Kunnen de jongens het nieuwe meisje aan?

Bekijk hier de trailer van New Girl:

New Girl is inmiddels klaar en zal geen achtste seizoen meer krijgen. De serie werd door de jaren heen lovend ontvangen en werd meermaals genomineerd voor een Emmy en een Golden Globe. Helaas won New Girl er geen.

Seizoen 1 tot en met 7 van New Girl zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

New Girl (2011–2018)
7.7

New Girl (2011–2018)

komedie • Elizabeth Meriwether
Met Zooey Deschanel en Jake Johnson
'New Girl' draait om Jessica ‘Jess’ Day (Zooey Deschanel), een spontante jongedame die op een middelbare school in Los Angeles doceert.
Beeld: Still 'New Girl' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+New Girl (2011–2018)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws