Opnames afgerond van 'La Casa de Papel' seizoen 5

Opnames afgerond van 'La Casa de Papel' seizoen 5

Netflix maakt bekend dat de opnames van seizoen 5 van La casa de papel (2017–2021) zijn afgerond. En dan blijft er maar één vraag over: wanneer kunnen we gaan kijken? In de comments maakt Netflix zelf bekend dat het nog dit jaar zal zijn.

In La Casa de Papel (Money Heist) draait het om acht dieven die zichzelf en hun gijzelaars laten opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. De Professor manipuleert de politie om zijn plan uit te voeren. De onderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt hij het risico om ontmaskerd te worden. Gaat het plan lukken en ontkomen ze aan de politie?

Aan het eind van seizoen 4 ging het goed mis. Het team viel uiteen na de executie van Nairobi (Alba Flores). Raquel kwam de bank weer binnen en de professor werd ontdekt door de politieagente Alicia Sierra. De professor wordt steeds meer in het nauw gedreven waardoor de spanning binnen in de bank hoog oploopt.

Er is nog niet veel bekend over de verhaallijn van seizoen 5. De makers beloven ons een spectaculair seizoen waarin veel oude personages te zien zijn. Ook worden er nieuwe personages toegevoegd. De opnames van dit vijfde seizoen begonnen vorig jaar augustus in Spanje, Portugal en Denemarken.

De verwachting is dat seizoen 5 van La Casa de Papel medio september of oktober te zien zal zijn.

La casa de papel (2017‑2021)
8.2
In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
Beeld: Still 'La Casa de Papel' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLa casa de papel (2017–2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws