Lekker schelden met 'Ferry' en de cast in hilarische nieuwe video

Lekker schelden met 'Ferry' en de cast in hilarische nieuwe video

Op de set van Ferry (2021) wordt er tijdens het draaien flink geoefend op de meest creatieve scheldwoorden. Op zijn Brabants natuurlijk. De cast mag het in teams gaan proberen. Wie lacht, is af.

Begin alvast maar met oefenen. In deze video op YouTube, die door Netflix zelf gedeeld is, kun je zien hoe dat er aan toe gaat. En hou Huub Stapel in de gaten!

In Ferry (2021) zien we de handel en wandel van Ferry Bouman, voordat Undercover (2019–2022) begint. We gaan terug naar 2006 waar Ferry in Amsterdam voor hasjbaron Brink werkt. Een crimineel en de mentor van Ferry. Als de bende van Brink wordt overvallen en de sporen naar Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Hij gaat terug naar zijn geboortegrond en hij ziet zijn familie weer terug. Hij betrekt er een camper en ontmoet zijn buurvrouw Daniëlle. Zij maakt wat los bij Ferry en dat zorgt ervoor dat hij moeilijke keuzes moet maken en zijn loyaliteit wordt op de proef gesteld.

Netflix deelde al eerder een aantal video's van achter de schermen bij Ferry, waaronder één waarin de hoofdrolspelers met elkaar in gesprek gaan over de film Ferry. Ook leuk om te zien is hoe bondscoach Frank de Boer een scène naspeelt uit Ferry met Frank Lammers.

Na het succes van twee seizoenen Undercover kon een prequel natuurlijk niet uitblijven. Ferry is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingsdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ferry (2021)
7.0
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Beeld: Still 'Ferry' via Netflix / NyklyN
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sFerry (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws