Sony deelt bloedstollend spannende trailer van 'Escape Room 2'

Sony deelt bloedstollend spannende trailer van 'Escape Room 2'
26 mei 2021 om 17:58

Was jij fan van de zenuwslopende thriller Escape Room (2019)? Dan hebben we goed nieuws, want de eerste veelbelovende trailer van Escape Room: Tournament of Champions (2021) is nu te zien. De film verschijnt naar verwachting deze zomer.

In de tweede Escape Room krijgen de hoofdpersonages geen mysterieuze uitnodiging voor een spannend spel, maar komen ze ongewild in de penibele situatie terecht. De zes zitten toevallig bij elkaar in de buurt in de trein als de laatste wagon losschiet. De noodrem doet het niet en de deuren blijken allemaal vergrendeld. Al snel ontdekken ze dat iets of iemand ze met opzet heeft opgesloten. Lukt het ze om samen te ontsnappen?

Kijk de trailer van de film hier:

De hoofdrollen in Escape Room 2 worden gespeeld door Taylor Russell, Logan Miller, Isabelle Fuhrman, Thomas Cocquerel, Holland Roden en Indya Moore. Net als de eerste film wordt de thriller geregiseerd door Adam Robitel. Het script is geschreven door Maria Melnik, Will Honley, Daniel Tuch en Oren Uziel.

Escape Room: Tournament of Champions (2021)
5.8
Zes mensen raken ongewild opgesloten in een nieuwe reeks 'escape rooms' en ontdekken langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven...

Escape Room 2 is waarschijnlijk deze zomer in Nederland in de bioscoop te zien. Wanneer precies is nog niet bekend.

Beeld: Still 'Escape Room 2' via TMDb
Tekst: Sony Pictures Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopEscape Room: Tournament of Champions (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws