'Black Panther'-spin-off over Okoye aangekondigd door Disney+

'Black Panther'-spin-off over Okoye aangekondigd door Disney+

Disney+ komt met een spin-offserie van Black Panther (2018) over de krachtige krijger Okoye. Danai Gurira keert terug als het personage in zowel de nieuwe film Black Panther: Wakanda Forever (2022) als de spin-offserie. Regisseur Ryan Coogler neemt de regie van beide op zich. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Disney+.

Okoye kennen we door Black Panther als de generaal van de Dora Milaje, de groep sterke vrouwen in Wakanda die als een soort politiemacht de orde bewaren. Twee leden van de Dora Milaje waren onlangs nog te zien in The Falcon and the Winter Soldier (2021) om Zemo (Daniel Brühl) op te pakken voor het vermoorden van de koning van Wakanda.

Details over het plot en de overige cast van de spin-off over Okoye zijn nu nog niet bekend. Het is de tweede spin-off van Black Panther in de maak bij Disney+. Zo werkt regisseur Ryan Coogler ook al aan Kingdom of Wakanda, een spin-offserie over over het koninkrijk van Wakanda.

Fase 4 van het Marvel-universum, waar Black Panther 2 ook onderdeel van is, is momenteel in volle gang. Volgende week start op Disney+ de serie Loki (2021– ) met Tom Hiddleston. Volgende maand is ook Black Widow (2021) eindelijk in de bioscoop te zien. Black Panter: Wakanda Forever staat gepland voor 8 juli 2022. Wanneer de twee spin-offseries te zien zullen zijn, is nu nog onbekend. Gurira is tot die tijd te zien als Michonne in The Walking Dead (2010–2022).

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+Black Panther (2018)Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws