Netflix deelt de eerste beelden van 'Vikings'-spin-off 'Vikings: Valhalla'

Netflix deelt de eerste beelden van 'Vikings'-spin-off 'Vikings: Valhalla'
9 juni 2021 om 09:48

Zwaardgevechten, typische kostuums en epische sets komen allemaal voorbij in een eerste video van Vikings: Valhalla (2021), de spin-off van de populaire serie Vikings (2013–2020). De video geeft een kijkje achter de schermen bij de productie van de spin-off en geeft daardoor alvast een goed idee over de serie.

In de video is te zien hoe de vikingen op schepen in het water aankomen, hoe ze de dorpen binnendringen en hoe ze elkaar te lijf gaan. Ook onthult de video hoe zulke scènes op zee eigenlijk worden gemaakt: namelijk in een hele grote bak water met grote ventilatoren. De eerste beelden zijn in ieder geval veelbelovend en dragen bovenal de echte viking-sfeer met zich mee zoals we die graag zien.

Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie af. Viking Leif Eriksson is een jonge man die is geboren in IJsland en opgroeide in Groenland. Hij is onderdeel van een nieuwe generatie Vikingen die ver van het thuisland zijn opgegroeid en geen ervaring hebben met overvallen plegen.

Eerder maakte Netflix al een deel van de cast bekend. Het is helaas nog niet bekend wanneer de nieuwe serie op Netflix verschijnt. Wel weten we dat er gelijk 24 afleveringen zijn besteld.

Beeld: Still 'Vikings: Valhalla' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sVikings: Valhalla (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws