Netflix legt voor eens en voor altijd uit hoe je 'Lupin' nou eigenlijk uitspreekt

Netflix legt voor eens en voor altijd uit hoe je 'Lupin' nou eigenlijk uitspreekt
14 juni 2021 om 08:55

De Franse hitserie Lupin (2020– ) is inmiddels zo populair dat Netflix voor eens en voor altijd duidelijk wil maken hoe je de titel van de serie met Omar Sy nou eigenlijk uitspreekt. Zeg je het nou hoe je het schrijft? Of hoort er toch echt een Frans accentje bij?

In de video is te zien hoe een jongeman de Franse serie probeert op te zetten door middel van spraakherkenning, maar het systeem herkent de titel niet. Loepin, Lupien, wat is het nou? Om de titel goed uit te spreken moet je toch echt op zoek naar een Franse versie van jezelf, want deze vergt een licht accentje: Loepan.

Bekijk hier de video waarin Netflix uitlegt hoe je de titel van de serie uitspreekt:

Ook hoofdrolspeler Omar Sy deelt de grappige video van Netflix op zijn Instagramaccount. "Laten we jullie Frans oefenen jongens!" schrijft hij erbij. Vaak vertaalt Netflix niet-Engelstalige titels voor bijvoorbeeld Amerikaanse kijkers − zo heet La casa de papel (2017– ) in de VS Money Heist − maar voor Lupin besloot Netflix dit niet te doen.

Lupin deel 1 en 2 zijn nu te zien op Netflix. Wanneer deel 3 te zien zal zijn, is nu nog niet bekend. De opnames daarvan moeten eerst nog beginnen. Tot die tijd kun je op Netflix terecht voor deze Franse series.

Lupin (2020– )
7.5
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
Beeld: Still 'Lupin' via Netflix / Emmanuel Guimier

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws