Naomi Watts speelt de hoofdrol in nieuwe waargebeurde Netflix-miniserie 'The Watcher'

Naomi Watts speelt de hoofdrol in nieuwe waargebeurde Netflix-miniserie 'The Watcher'
15 juni 2021 om 13:24

Netflix maakt de hoofdrolspelers bekend van The Watcher (niet te verwarren met The Witcher (2019– )): een gloednieuwe miniserie over een koppel in New Jersey die bekeken worden door een mysterieus iemand. De serie wordt gemaakt door niemand minder dan Ryan Murphy en Naomi Watts neemt de hoofdrol op zich.

Watts vertolkt samen met Bobby Cannavale het koppel in de zesdelige serie, over het waargebeurde verhaal van een echtpaar dat in 2014 een Nederlands koloniaal huis uit 1905 koopt voor bijna 1,4 miljoen dollar. Ze worden kort daarna echter gedwongen om hun nieuwe huis te verlaten door angstaanjagende brieven van 'The Watcher,' die beweert het huis al tientallen jaren te bekijken. "Ik ben de Wachter. Breng me je jonge bloed", zou er in één van de brieven hebben gestaan.

Het gezin zette het huis weer in de verkoop, maar kwamen er maar niet vanaf. Ze besloten het pand te verhuren, maar toen ontving ook de huurder een dreigende brief van The Watcher. Het huis werd uiteindelijk in 2019 verkocht voor bijna een miljoen dollar. Het is nog steeds niet bekend wie The Watcher is.

Netflix bemachtigde in 2018 de rechten van de verfilming van het bizarre verhaal. De opnames van de miniserie beginnen in de herfst. Het is nog niet bekend wanneer The Watcher in première gaat op Netflix.

The Watcher
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een echtpaar dat in 2014 een Nederlands koloniaal huis uit 1905 koopt voor bijna 1,4 miljoen dollar.
Beeld: Still 'Boss Level' via Dutch FilmWorks
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand NetflixThe Watcher

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws