Gerard Butler en Morena Baccarin keren terug voor vervolg op rampenfilm 'Greenland'

Gerard Butler en Morena Baccarin keren terug voor vervolg op rampenfilm 'Greenland'
15 juni 2021 om 12:50

Rampenfilm Greenland (2020) krijgt een vervolg. Hoofdrolspelers Gerard Butler en Morena Baccarin keren daarin terug als John en Allison Garrity, het koppel dat in deel 1 een geheime militaire bunker in Groenland moest bereiken om een grote wereldramp te overleven.

In het vervolg moet de familie Garrity, die dus net een bijna-uitsterving van de mensheid overleefden als een interstellaire komeet de aarde raakt, de bunker in Groenland verlaten. Ze beginnen aan een gevaarlijke reis door de bevroren woestenij van Europa om een nieuw thuis te vinden. De titel van het vervolg is daarom Greenland: Migration.

Greenland ontving eind vorig jaar positieve reacties. De film beleefde wereldwijd een release in de bioscoop, maar doordat de theaters in Nederland toen nog gesloten waren, besloot Amazon Prime Video de film hier via de streamingdienst uit te brengen. Het is nog niet bekend of deel 2 tevens als Amazon Original wordt uitgebracht.

Greenland: Migration wordt wederom geregisseerd door Ric Roman Waugh. Over het succes van deel 1 zegt de regisseur het volgende: "Greenland sprak over onze menselijkheid te midden van een wereldwijde catastrofe, en belichtte waartoe mensen in staat zijn, zowel goed als slecht, wanneer het op leven of dood aankomt."

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van Greenland: Migration starten of wanneer de nieuwe rampenfilm te zien zal zijn.

Beeld: Still 'Greenland' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Amazon Prime VideoGreenland (2020)Greenland: Migration

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws