Zoë Kravitz maakt haar regiedebuut met 'Pussy Island' met Channing Tatum in de hoofdrol

Zoë Kravitz maakt haar regiedebuut met 'Pussy Island' met Channing Tatum in de hoofdrol
16 juni 2021 om 09:41

Actrice Zoë Kravitz neemt voor het eerst plaats op de regiestoel. Ze maakt haar debuut met de film Pussy Island, een thriller waarin Channing Tatum een tech-miljardair speelt.

De thriller volgt de cocktailserveerster Frida, die haar zinnen gezet heeft op de tech-magnaat Slate King (Tatum). Frida werkt zich naar binnen in zijn sociale kringen en gaat naar een intiem feestje op zijn privé-eiland, waar ze de tijd van haar leven beleeft. Maar ondanks de prachtige locatie en de rijke mensen om haar heen, ontdekt Frida dat er meer aan de hand is met het eiland. Iets angstaanjagends…

Kravitz schreef zelf het script samen met E.T. Feigenbaum. Ook zal ze de thriller produceren samen met Bruce Cohen Productions. De actrice is daarnaast binnenkort te zien als Catwoman in The Batman (2022) met Robert Pattinson. De dochter van Lenny Kravitz was eerder te zien in X-Men: First Class (2011), Divergent (2014) en Mad Max: Fury Road (2015).

Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten van Pussy Island en wanneer de thriller te zien zal zijn.

Pussy Island
Cocktailserveerster Frida heeft haar zinnen gezet op de tech-magnaat Slate King (Channing Tatum). Frida werkt zich naar binnen in zijn sociale kringen en gaat naar een intiem feestje op zijn privé-eiland, waar ze de tijd van haar leven beleeft.
Beeld: Still 'Gemini' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsPussy Island

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws