Everon Jackson Hooi en Kürt Rogiers voegen zich bij de cast van Netflix-kerstfilm 'De Familie Claus 2'

Everon Jackson Hooi en Kürt Rogiers voegen zich bij de cast van Netflix-kerstfilm 'De Familie Claus 2'
18 juni 2021 om 13:15

Netflix maakt vandaag twee nieuwe castleden bekend van De Familie Claus 2 (2021), het vervolg op de succesvolle familiefilm De Familie Claus (2020). Niemand minder dan Everon Jackson Hooi en de Vlaamse acteur Kürt Rogiers voegen zich bij de cast van de nieuwe kerstfilm.

Hooi kennen we natuurlijk door zijn rol als Bing in Goede Tijden, Slechte Tijden (1990– ). Ook is hij nu te zien op Netflix in de Gouden Kalf-winnaar Buladó (2020). Rogiers kennen we als de co-presentator van Lego Masters (2020). Hooi beschrijft in een verklaring hoe blij hij is met zijn deelname aan de film.

Ik vind het een eer om deel uit te maken van De Familie Claus 2! Met de geweldige cast uit zowel België als Nederland hebben we ook dit jaar weer een prachtige kerstfilm voor alle leeftijden neergezet. Ik weet zeker dat het een film wordt waar we tijdens de feestdagen allemaal naar uit kunnen kijken.

Naast Hooi en Rogiers komen ook Jasmina Fall, Lauren Müller, Emma Moortgat, Jetty Mathurin, Sieg De Doncker en Elise Bundervoet voorbij in De Familie Claus 2. Uiteraard zijn ook Bracha van Doesburgh, Jan Decleir en Mo Bakker weer te zien in de hoofdrollen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

In het kerstvervolg heeft Jules Claus het kerstfeest weer helemaal omarmd en daarmee is zijn rol als toekomstige Kerstman verzekerd. Nu de drukste periode van het jaar weer voor de deur staat, gaan opa Noël en Jules samen aan de slag. Alles verloopt perfect, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

De Familie Claus 2 is later dit jaar te zien op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Deel 1, De Familie Claus, is nu te zien op Netflix.

Beeld: Still 'De Familie Claus 2' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand NetflixDe Familie Claus 2 (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws