Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week
18 juni 2021 om 14:19

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo voegden ze onder andere de Oscarwinnende oorlogsfilm The Bridge on the River Kwai (1957) toe en is nu de waargebeurde dramafilm Fatherhood (2021) met Kevin Hart te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • Tijdens de Tweede Wereldoorlog zit een aantal Engelse soldaten gevangen in een Japans kamp, waar ze gedwongen worden een brug te bouwen over de Kwai.
 2. 8.1
  Kijk op Netflix • Een mondhygiëniste zet haar tanden in een zoektocht naar romantiek. Ze datet met 16 vrijgezellen om de ware liefde te vinden in deze parodie op reality-datingseries.
 3. 8.0
  Kijk op Netflix • In 'Burning Love: Burning Down the House', keren je favoriete afgewezenen terug naar het landhuis in de hoop een duizelingwekkende prijs te winnen van $900.
 4. 7.9
  Kijk op Netflix • In deze documentaire fietsen beste vrienden Max en Nono van Berlijn naar Peking voor een uniek avontuur: ze zamelen donaties in om een school te bouwen.
 5. 7.7
  Kijk op Netflix • Het waargebeurde verhaal van de slag om Mogadishu, de langste grondstrijd met Amerikaanse troepen sinds Vietnam.
 6. 7.6
  Kijk op Netflix • Een Franse dorpspriester in de jaren 40 is ervan overtuigd dat iedereen kan worden gered, zelfs een scepticus die zijn kerk binnenvalt en zijn religie in twijfel trekt.
 7. 7.6
  Kijk op Netflix • Wil je ontspannen, mediteren of diep slapen? Personaliseer de beleving op basis van je stemming of mindset met deze interactieve special van Headspace.
 8. 7.5
  Kijk op Netflix • De documentaire 'Metallica: Some Kind of Monster' geeft een kijk op één van de succesvolste metalbands aller tijden:
 9. 7.2
  Kijk op Netflix • Door zijn alleenstaande moeder 'klein gehouden' en zonder enige scholing blijft de 45-jarige Germain ongecultiveerd.
 10. 7.2
  Kijk op Netflix • In 1879 staan Kenshin en zijn bondgenoten tegenover hun sterkste vijand tot dan toe: zijn ex-zwager Enishi Yukishiro en zijn helpers, die hebben gezworen wraak te nemen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws