Will Smith krijgt eigen comedyspecial op Netflix

Will Smith krijgt eigen comedyspecial op Netflix
18 juni 2021 om 15:44

The Fresh Prince of Bel-Air-acteur Will Smith komt binnenkort met iets nieuws. Hij zal zijn eerste eigen comedyspecial presenteren waarin hij beroemde gasten ontvangt voor leuke gesprekken over werkelijk van alles. Daarnaast zullen er kleine stukjes komedie worden opgevoerd en zullen er ook grote muzikale acts te zien en te horen zijn.

Smith is bekend van zijn rollen in onder andere Bad Boys for Life (2020), Men in Black (1997) en I Am Legend (2007) en ontving tot nu toe twee Oscarnominaties.

De comedyspecial die 60 minuten duurt, wordt geproduceert door Westbrooks Studios, Smiths eigen productiebedrijf. Hij zal zelf de uitvoerend producent van de show zijn samen met zijn Westbrook collega's Terence Carter, Miguel Melendez en Sahara Bushue. Ditzelfde team zit ook achter de productie van de nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air-serie, die Bel-Air heet en waarvan op dit moment twee seizoen gemaakt worden. De titel van de comedyspecial is nog niet bekendgemaakt en ook welke beroemde gasten hij zal ontvangen, blijft nog even een verassing.

De comedyspecial zal later dit jaar wereldwijd te zien zijn op Netflix, maakt de streamingdienst bekend via een Twitterbericht. Gezien het enthousiasme waarmee dit nieuws wordt ontvangen, zou het zomaar een hit kunnen worden!

Beeld: Will Smith via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws