Mark Wahlberg te zien als zorgzame vader in de trailer van 'Good Joe Bell'

Mark Wahlberg te zien als zorgzame vader in de trailer van 'Good Joe Bell'
18 juni 2021 om 18:10

Good Joe Bell ging in premiere op het Toronto Filmfestival van vorig jaar en zou in februari van dit jaar in de bioscoop komen. Door de pandemie ging de bioscooprelease niet door en bleef het een tijdje stil rondom de film. Vandaag is het dan zover en krijgen we eindelijk een officiele trailer te zien. Bekijk de beelden hieronder.

Good Joe Bell vertelt het verhaal over een hardwerkende vader uit een klein dorpje, die een kruistocht tegen pesten houdt door de hele Verenigde Staten. Hij doet dit om op te komen voor zijn zoon die recent uit kast kwam als homo, met als gevolg dat hij verschrikkelijk gepest werd op zijn middelbare school.

De film is geregisseerd door Reinaldo Marcus Green. Dit is zijn tweede speelfilm. De vader wordt gespeeld door Mark Wahlberg en de rol van zoon Jadin wordt vervuld door nieuwkomer Reid Miller. Na de eerste vertoning in Toronto kreeg de film gemengde kritieken. Daarop greep de regisseur de kans om de film opnieuw te editen tijdens de lockdown.

Good Joe Bell gaat op 23 juli in premiere in de Verenigde Staten. Wanneer de film hier in Nederland te zien is, is nog niet bekendgemaakt.

Good Joe Bell (2020)
5.5
Joe Bell is een vader uit Oregon. Hij besluit om ter ere van zijn zoon Jaden een voettocht door Amerika te gaan maken.
Beeld: Still 'Good Joe Bell' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopGood Joe Bell (2020)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws